Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το πρώτο επεισόδιο του The Expanse: A Telltale Series

*
Ευχάριστα νέα για τους fans της Telltale Games, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως το πρώτο επεισόδιο του The Expanse: A Telltale Series θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιούλιου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Epic Games Store).

Μαζί με την ημερομηνία λανσαρίσματος του πρώτου επεισοδίου, η Telltale Games ανακοίνωσε επίσης ότι τα επόμενα τέσσερα επεισόδια του παιχνιδιού θα κυκλοφορούν ανά δύο εβδομάδες. Οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν την standard και deluxe edition του παιχνιδιού από την 1η Ιουνίου, με όσους κάνουν προπαραγγελία να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι 24 ώρες πριν την επίσημη κυκλοφορία σε PlayStation και PC. Σχετικά με την deluxe edition, τα περιεχόμενα της θα ανακοινωθούν στο προσεχές μέλλον.

Το The Expanse: A Telltale Series έχει ως πρωταγωνίστρια την Camina Drummer, η οποία είναι απο τους κεντρικούς χαρακτήρες της γνωστής σειράς. Η Camina δουλεύει στο διαστημόπλοιο “The Artemis” και όπως περιμένουμε απο ένα παιχνίδι της Telltale, θα έχει πολλές επιλογές να πάρει που επηρεάζουν την ιστορία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*