Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer (trailer)

Η No More Robots και η Big Z Studios ανακοίνωσαν πως το Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer θα κυκλοφορήσει την 1 Ιουνίου 2023 για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam και Microsoft Store), ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass.

Το Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer είναι ένα spin-off του Hypnospace Outlaw, με πρωταγωνιστή τον Zane Lofton από το Hypnospace Outlaw. Ο Zane εργάζεται ως developer για την Big Z Studios και είναι ο δημιουργός του Slayers X που σχεδίασε το 1999. Δυστυχώς ο Zane έχασε το CD με το παιχνίδι και ο τίτλος έμεινε στα αζήτητα για χρόνια, μέχρι που βρέθηκε ξανά. Στο Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer, ο Zane βρίσκεται σε ένα μονοπάτι εκδίκησης ενάντια στο Psyko Sindikate που ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας του. Εξοπλισμένος με φονικά όπλα και μπόλικο χιούμορ, οι περιπέτειες του πρωταγωνιστή θυμίζουν τίτλους της δεκαετίας του 90 μέσα από την αισθητική των λειτουργικών συστημάτων που είδαμε στο Hypnospace Outlaw.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*