Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Super Bomberman R 2

*
Η Konami ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Super Bomberman R 2, επιβεβαιώνοντας και κάποιες φήμες των τελευταίων ημερών. Το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 14 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει νέες πίστες και game modes, όντας το μεγαλύτερο της σειράς. Το περιεχόμενό του θα είναι τόσο για offline, όσο και για online δράση, ενώ θα υπάρχει mode για έναν ή και για πολλούς παίκτες. Πέραν των γνωστών Standard, Grand Prix και Battle 64, θα υπάρχει ένα νέο battle mode με την ονομασία Castle, στο οποίο οι παίκτες θα χωρίζονται σε Attack side και Castle side για να αγωνιστούν για έναν θησαυρό. Στο παιχνίδι θα υπάρχει και Stage Editor για δημιουργία ξεχωριστών επιπέδων. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*