Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Tin Hearts (trailer)

Με μια μικρή καθυστέρηση έρχεται το Tin Hearts, καθώς η Wired Productions και η Rogue Sun ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam).

Σχετικά με την έκδοση του παιχνιδιού για Nintendo Switch, δεν αλλάζει κάτι και αναμένεται στις 20 Απριλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Μαζί με την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, η Wired Productions δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Tin Hearts, αναλύοντας το gameplay του.

Το Tin Hearts θα ταξιδέψει τους παίκτες στη Βικτωριανή εποχή και στη συγκινητική ιστορία του Albert Butterworth. Τα παιχνίδια που θα μπορούν να κατευθύνουν οι παίκτες αποκτούν δυνάμεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι που θα κάνει κάποιους γρίφους ακόμη πιο απλούς στην επίλυση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*