Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και πληροφορίες για Call of Duty: Modern Warfare 3 και Warzone Season 2 Reloaded

*
Η Activision δημοσίευσε πληροφορίες και ημερομηνία για τη Season 2 Reloaded των Call of Duty: Modern Warfare 3 και Warzone. Η νέα σεζόν περιεχομένου ξεκινάει αύριο στις 19.00 ώρα Ελλάδος σε όλες τις πλατφόρμες με νέο περιεχόμενο για τα multiplayer, Zombies και Warzone. Στο multiplayer θα έχουμε ένα νέο remastered 6v6 χάρτη Das Haus που μεταφέρεται στην οροφή του ουρανοξύστη.

Η Vortex: Decay’s Realm playlist θα περιλαμβάνει ακόμη νέες εκδόσεις των Terminal και Skidrow maps σε Team Deathmatch, Domination, Kill Confirmed και Hardpoint, ενώ θα υπάρχουν και δύο νέα multiplayer game modes, τα Bounty (Team Deathmatch-style mode) και Juggermosh. Το Zombies mode θα αποκτήσει ένα νέο story mission και ένα νέο Dark Aether Rift, καθώς ένας νέος Warlord μπαίνει στο Exclusion Zone με τη μορφή του Keres.


Θα υπάρχουν ακόμη νέα schematics. Στο Warzone έχουμε ένα νέο mobile point of interest με την ονομασία Research Vessel, ενώ θα υποδεχτούμε και δύο νέα όπλα, τα Soulrender και SOA Subverter Battle Rifle. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*