Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

inFAMOUS Second Son & First Light: Λεπτομέρειες για το PS4 Pro

H Sucker Punch αποκάλυψε τις τεχνικές λεπτομέρειες των Infamous Second Son και Infamous First Light για το PlayStation 4 Pro. Αναλυτικότερα οι δύο τίτλοι θα υποστηρίζουν HDR, καθώς επίσης και τα ‘’απλά’’ PlayStation 4 θα υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, εφ’ όσον το επιτρέπει και η τηλεόρασή σας. Χάρη στις δυνατότητες του PS4 Pro αυξήθηκε η ανάλυση των παιχνιδιών καθώς επίσης και οι λεπτομέρειες των μοντέλων είναι καλύτερες.



Επίσης, όσοι είναι κάτοχοι της νέας κονσόλας αλλά δεν διαθέτουν τηλεόραση 4K θα δουν διαφορά στην ομαλότητα της εικόνας και στα γραφικά. Το update και των δύο είναι ήδη διαθέσιμο με το Second Son ν’ απαιτεί 3.06 GB από τον σκληρό σας δίσκο, ενώ το First Light είναι ελαφρώς λιγότερο απαιτητικό και ζητάει να του παρέχετε 2,5 GB. Το PlayStation 4 Pro κυκλοφορεί στη χώρα μας στις 10 Νοεμβρίου, με την τιμή του να είναι στα 409 ευρώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*