Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Indie game στο στόχαστρο της Monster Energy

*
Η εταιρεία που παράγει το Monster Energy έβαλε ένα ακόμα video game στο στόχαστό της και αυτή τη φορά πρόκειται για το Dark Deception: Monsters & Mortals. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, Glowstick Entertainment, η Monster έχει υποβάλει καταγγελία και ζητάει να αφαιρεθεί η λέξη "Monsters" από το όνομα του παιχνιδιού. Ο ιδρυτής της Glowstick, Vincent Livings αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα με σχετική ανάρτηση στο Twitter και δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί την εταιρεία του στα δικαστήρια.

«Είναι γνωστό ότι η Monster Energy είναι ένα διαβόητο trademark troll", έγραψε ο Livings. "Δυστυχώς, κάνουν ξανά. Mια εταιρεία που της αρέσει προωθεί τα ποτά της στους games και ταυτόχρονα προσπαθεί να εκφοβίσει και να χρεοκοπήσει game studios με μακροχρόνιες και δαπανηρές δικαστικές διαμάχες".


"Οι δικηγόροι της Monster Energy έρχονται να μας κυνηγήσουν αυτή τη στιγμή, επειδή το [Dark Deception: Monsters & Mortals] έχει τη λέξη "Monsters". Ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι μας είναι παραπλανητικά όμοιο με το ενεργειακό τους ποτό. Ναι, αυτός είναι πραγματικά ο ισχυρισμός τους. Δεν θα κάνω πίσω, θα τους πολεμήσω στο δικαστήριο".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*