Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: «Ετοιμάζεται ήδη το Hogwarts Legacy 2»

*
Το Hogwarts Legacy αγαπήθηκε από τους fans του Harry Potter (και όχι μόνο) και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει ήδη τα σχέδια του Hogwarts Legacy 2. Κάτι τέτοιο ισχυρίζεται τουλάχιστον ο insider MyTimeToShineHello που ειδικεύεται σε διαρροές για τα του κινηματογράφου. Η πληροφορία του προφανώς και προέρχεται από την Warner Bros., αλλά στην σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media δεν αναφέρει κάτι παραπάνω ή κάποια έξτρα πληροφορία. Η εξέλιξη αυτή μόνο λογική μπορεί να θεωρηθεί μιας και το πρώτο game του νέου αυτού franchise έφερε έσοδα της τάξης του 1,3 δισεκ. δολαρίων, ενώ άφησε και πολύ καλές εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Η λογική λέει πάντως πως θα περάσει καιρός μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο, μιας και σίγουρα το project θα χρειαστεί πολυετή ανάπτυξη. Το Hogwarts Legacy κυκλοφόρησε στις 25 Ιουλίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και αναμένεται τον Νοέμβριο για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*