Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Fable το 2025, νέο Banjo Kazooie, Gears 6, Halo, State of Decay 3 και το νέο ID Software game

*
Πλησιάζουμε σε περίοδο ανακοινώσεων για την Microsoft και ένας γνωστός insider έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το τι να περιμένουμε. Ο γνωστός NateTheDrake που έχει κάνει leak πολλές πληροφορίες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις τόνισε σε συζητήσεις σε γνωστό forum πως αρχικά, το επόμενο game της ID Software θα είναι βασισμένο σε ένα γνωστό franchise και όχι κάτι καινούριο.



Σε δεύτερη φάση, σημείωσε πως οι πληροφορίες του αναφέρουν ότι έρχεται ένα νέο Banjo Kazooie videogame και έχει γίνει μια σχετική πρόοδος, ενώ δεν δείχνει να ξέρει κάτι για State of Decay 3. Τέλος, για το Fable αναφέρει πως στόχος του τίτλου ήταν (τελευταία φορά που άκουσε κάτι) να κυκλοφορήσει το 2025.



Για το Gears 6 σημειώνει πως θα είναι έκπληξη να μην δούμε φέτος το καλοκαίρι ανακοίνωση, ενώ αφήνει ανοιχτά τα ενδεχόμενα και για κάτι γύρω από το Halo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*