Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider υποστηρίζει ότι η Take-Two ετοιμάζεται για ανακοινώσεις σχετικά με το επόμενο Mafia

*
Ο χρήστης του Twitter, Kurakasis υποστηρίζει ότι η Take-Two ετοιμάζεται για ανακοινώσεις σχετικά με τη σειρά Mafia το προσεχές διάστημα. Προηγουμένως, ο ίδιος είχε βρει πληροφορίες μέσω αιτήσεων για κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, κάτι που σημαίνει ότι η εταιρεία ίσως μας ετοιμάζει για ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Kurakasis έχει ιστορικό διαρροών για παιχνίδια όπως το Metro Awakening, το Indiana Jones and The Great Circle και το Marvel’s 1943: Rise of Hydra. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε.

Το 2022, δημοσίευμα του Kotaku υποστήριζε ότι το επόμενο Mafia θα είναι prequel και θα διαδραματίζεται στη Σικελία, τον τόπο που γεννήθηκε η μαφία, με τους παίκτες να χειρίζονται τον Tommy Angelo τη δεκαετία του 1930.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*