Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Instagram: Σειρά από απροσδόκητα bans σε content creators της σειράς Pokémon

*
Αρκετοί σημαντικοί content creators που ασχολούνται με τη σειρά Pokémon, έλαβαν ως δώρο ban στο Instagram δίχως να ενημερωθούν για τον λόγο.

Το ζήτημα επισημάνθηκε για πρώτη φορά στην κοινότητα του Pokémon Trading Card Game, όπου πολλοί από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς έλαβαν μηνύματα ότι ο λογαριασμός τους στο Instagram είχε απενεργοποιηθεί προσωρινά. Στη συνέχεια, αρκετοί άλλοι δήλωσαν ότι οι λογαριασμοί τους είχαν "τιμωρηθεί" με οριστικό αποκλεισμό. Πάντως, κάποιοι μπόρεσαν να ανακτήσουν τους λογαριασμούς τους, απλά συνδεόμενοι και επαληθεύοντας τα στοιχεία τους, αλλά άλλοι αποκλείστικαν οριστικά, ταν προσπάθησαν να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.


Ο δημοφιλής δημιουργός περιεχομένου, PokeRev (πραγματικό όνομα Nick), μέσω δημοσίευσης στο κανάλι του στο YouTube, σημειώνει ότι παρά το γεγονός πως έπεσε θύμα αυτών των τυχαίων bans, κατάφερε να πάρει πίσω τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, άλλοι δημιουργοί, όπως οι PokiChloe και PokeDean, δεν μπόρεσαν να ανακτήσουν τους λογαριασμούς τους. Οι δημιουργοί φέρεται να έχουν επικοινωνήσει με τη μητρική εταιρεία του Instagram Meta, ωστόσο, δεν αναφέρθηκε ο λόγος για τα βανσ.

Εικάζεται ότι ορισμένα από τα hashtags που χρησιμοποιούσαν οι χρήστες σε αναρτήσεις ίσως συνέβαλαν στα bans ή κάποιοι από τους συνδέσμους που υπάρχουν στο βιογραφικό των δημιουργών. Σημειώνεται πως οι περισσότεροι από όσους αποκλείστικά είναι άκρως φιλικοί προς το franchise, όμως δεν λείπουν και αυτοί που προωθούν third party storefreonts.

Είναι ενδιαφέρον ότι αρκετοί από τους λογαριασμούς που είχαν αποκλειστεί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την The Pokemon Company σε εκδηλώσεις και έχουν προσκληθεί ως καλεσμένοι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokemon στο παρελθόν, επομένως δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τη TPC, αλλά το θέμα φαίνεται να είναι με το Instagram.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*