Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Intergalactic The Heretic Prophet: Κατοχύρωση-μυστήριο για το PlayStation και σενάρια μέχρι και για Cory Barlog!

*
Οι εταιρείες καταχωρούν κατά καιρούς διάφορα trademarks για μελλοντικά τους projects και το PlayStation έκανε πρόσφατα κάτι αντίστοιχο για κάτι που θα έρθει (αν βγει τελικά) ως Intergalactic The Heretic Prophet.

Ουδείς γνωρίζει προς το παρόν τι ακριβώς καλύπτει και αν θα είναι ένα νέο game για το PS5. Η μοναδική πληροφορία είναι πως η καταχώρηση έγινε στις αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ στις 12 Φεβρουαρίου.


Όσο και να έχουν ψάξει διάφοροι insiders, δεν έχουν βρει το παραμικρό και οι εικασίες όλων είναι πως πρόκειται για μια νέα sci-fi παραγωγή. Μπορείτε να βρείτε την σχετική καταχώρηση στην υπηρεσία πατεντών και trademarks των ΗΠΑ εδώ και να κάνετε την έρευνά σας.

Οι φήμες αναφέρουν τρία διαφορετικά σενάρια. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για το νέο sci-fi project του Cory Barlog. Το δεύτερο είναι πως πρόκειται για το sci-fi RPG που είχε εμφανιστεί πως έρχεται μέσω XDev και βασίζεται σε Unreal Engine 5, ενώ έγινε και διαρροή ενός σχετικού clip του.

Το τρίτο και τελευταίο είναι πως πρόκειται για το νέο project της Sony London, ένα νέο mystical-fantasy online co-op action game που ταξιδεύει τους παίκτες σε μια εναλλακτική μοντέρνα Γη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*