Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Iron Danger: Το turn-based RPG κυκλοφορεί και για κονσόλες, με publisher την Daedalic Entertainment του The Lord of the Rings: Gollum (trailer)

Η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε πρόσφατα πως σταματά την ανάπτυξη δικών της τίτλων και πως θα συνεχίσει αποκλειστικά ως publisher. Η απόφαση αυτή του στούντιο πάρθηκε μετά από την αποτυχία του πιο πρόσφατου project του, το The Lord of the Rings: Gollum που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2023. Τώρα, το στούντιο κυκλοφορεί το νέο turn-based strategy RPG Iron Danger, το οποίο αναπτύχθηκε από την Action Squad Studios.

Το Iron Danger κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 25 Μαρτίου 2020 για PC (Steam) και τώρα είναι διαθέσιμο και για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Πρόκειται για ένα tactical combat game με μηχανισμούς χειραγώγησης του χρόνου, που συνδυάζει τις στρατηγικές δυνατότητες των turn-based RPGs με τη δράση των real-time games.


Στο παρελθόν υπήρξε αναφορά και για εκδόσεις του τίτλου για PlayStation 4 και Xbox One. Παρόλο που τώρα λανσαρίστηκε στους διαδόχους τους, παραμένει άγνωστο το αν τελικά θα κυκλοφορήσει και για αυτά τα συστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*