Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως έχουμε ήδη στα χέρια μας την ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops 6

*
Περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα να μάθουμε το πότε θα κυκλοφορήσει το Call of Duty: Black Ops 6 και φαίνεται πως ίσως να την έχουμε ήδη. Ο γνωστός insider Tom Henderson αναφέρει σε νεότερη ανάρτησή του πως το επόμενο παιχνίδι της σειράς θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα προς τα τέλη Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2024.



Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, η Wall Street Journal αποκάλυψε πως η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει το φετινό Call of Duty στο Game Pass και προς το παρόν και η επίσημη τοποθέτηση της Microsoft φωτογραφίζει μια τέτοια κατάσταση, τουλάχιστον βάσει των όσων είπε πρόσφατα η Sarah Bond σε συνέντευξή της.

Dataminers εντόπισαν αρχεία που αναφέρουν πως το Call of Duty: Black Ops 6 θα παρουσιαστεί μέσα στο μήνα. Αναμένουμε περισσότερα το επόμενο διάστημα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*