Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ίσως πριν το τέλος του έτους η αποκάλυψη του επόμενου τίτλου της Grasshopper Maufacture λέει ο Suda51

*
Ο Suda51 ίσως αποκαλύψει τον επόμενο τίτλο της Grasshopper Maufacture πριν από το τέλος του έτους. Μιλώντας στο κανάλι της NetEase Games στο Youtube, ο δημιουργός αναφέρθηκε στο μέλλον του studio και στα πλάνα για το υπόλοιπο του έτους.

"Τα παιχνίδια που φτιάχνουμε σε αυτό το studio, εννοώ τα υπέροχα νέα παιχνίδια, θα συνεχιστούν. Αναρωτιέμαι πότε θα μπορέσουμε να τα αποκαλύψουμε; Ίσως γύρω στο τέλος του έτους;", είπε ο Suda.


Επίσης, πρόσθεσε ότι θέλει να βιαστεί και να δείξει σε όλους τι φτιάχνουν. Παρόλο που δεν παρουσιάστηκε τίποτα από το παιχνίδι, σε μια στιγμή η camera πέρασε από μια οθόνη, που έδειχνε κατά πάσα πιθανότητα ένα κράνος από το Power Rangers in Space ή Denji Sentai Megaranger όπως είναι γνωστή η σειρά στην Ιαπωνία.

Υπενθυμίζεται ότι το φθινόπωρο αναμένεται το No More Heroes 3, σε PC, Xbox και PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*