Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ιστορικοί ηγέτες παρελαύνουν στο launch trailer του Total War: Pharaoh

Οι SEGA και Creative Assembly κυκλοφόρησαν το Total War: Pharaoh και το launch trailer του νέου turn-based strategy game παρουσιάζει τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες του τίτλου. Το video ξεκινά με ένα σκοτεινό πλάνο όπου φαίνεται μια στρατιά πλοίων να πλησιάζει, καθώς ακούγεται η αφήγηση του Ramesses, προτού μεταφερθεί στο επιβλητικό παλάτι του σπουδαίου ηγέτη. Ο Ramesses για τους Αιγύπτιους κυβερνήτες, οι οποίοι αψήφησαν τις προειδοποιήσεις του, αφήνοντας το βασίλειο εκτεθειμένο στην εισβολή των Sea People.

Αναγκασμένος να τους αντιμετωπίσει μόνος, ο Ramesses οδηγεί τον στρατό του μέσα στην έρημο, όπου έρχεται αντιμέτωπος με την αντίπαλη στρατιά του Amenmesse, έναν από τους υπόλοιπους playable ηγέτες. Το video κλείνει με την τελική μάχη των δύο, με τον Ramesses να βγαίνει νικητής, χαρίζοντας στον Amenmesse τη ζωή του.


Το Total War: Pharaoh κυκλοφορεί από τις 11 Οκτωβρίου για PC και macOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*