Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Item sharing εντός των Parties θα εισάγει το Pokemon Go

*
Ένα νέο datamine αποκαλύπτει ότι θα προστεθεί item sharing εντός των Parties του Pokémon Go. Φαίνεται ότι αυτό θα επιτρέπει στους παίκτες να μοιράζονται τα εφέ των ενεργών αντικειμένων, όπως τα Lucky Eggs, τα Star Pieces και τα Incenses με άλλους, ενώ σημειώνεται ότι η λειτουργία είναι σε δοκιμαστική φάση, οπότε πολλά μπορούν να αλλάξουν. Πάντως η γενική ιδέα είναι ότι κάποιος παίκτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί ένα Lucky Egg για διπλό XP και στη συνέχεια πατώντας ένα πλήκτρο θα μπορεί να το μοιράζεται με άλλους στο Party, γεγονός που θα γλιτώσει την ομάδα από "σπατάλη" αντικειμένων και PokéCoins για την αγορά τους.

Τα Parties προστέθηκαν τον Οκτώβριο του 2023 και επιτρέπουν σε έως και τέσσερις παίκτες να βλέπουν ο ένας τα avatars των άλλων στον χάρτη του Pokemon Go και να ολοκληρώνουν mini αποστολές. Ως μέλος μιας ομάδας αυξάνεται το raid attack power, κάτι που επιτρέπει σε μικρότερες ομάδες να αντιμετωπίζουν πιο εύκολα ισχυρά bosses. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*