Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: Μίξη φωτορελισμού με στοιχεία anime η αισθητική του επόμενου Need for Speed

*
Λέγεται ότι η αισθητική του φετινού Need for Speed θα είναι μια μίξη φωτορεαλισμού με στοιχεία anime. Μιλώντας στο premium Giantbomb show Grubbsnax, ο γνωστός δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb είπε ότι η νέα προσθήκη της δημοφιλούς σειράς θα υιοθετήσει μια νέα, εντυπωσιακή αισθητική.

"Θα είναι φωτορεαλιστικό, όμως θα υπάρχουν και στοιχεία anime. Πως είναι όταν παρακολουθείτε το διαφημιστικό ενός αυτοκινήτου ή κάτι παρόμοιο και τη στιγμή που αυτό κινείται πετάγονται φλόγες; Σε μια τέτοια αισθητική στοχεύουν".


Επίσης, ο Grubb εξήγησε ότι "Το Autolog για το multiplayer θα επιστρέψει και θα μπορείτε να διαμορφώσετε όλα τα μερη του αυτοκινήτου σας". Το Autolog ήταν το in-game social network σε προηγούμενα παιχνίδια Need for Speed, που επέτρεπε την πρόσβαση σε περιεχόμενο που είχε να κάνει με το multiplayer.

Τέλος, ο Grubb υποστηρίζει ότι το σκηνικό του παιχνιδιού τοποθετείτε σε μια φανταστική εκδοχή του Chicago με τίτλο Lake Shore City.

"Η Criterion θέλει να την κάνει να μοιάζει με πραγματική πόλη, παρόλο που πρόκειται για μια φανταστική εκδοχή. Θα είναι φωτορεαλιστική, όμως θα έχει και στοιχεία anime".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*