Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: PlayStation Showcase ή State of Play τον Μάιο με Silent Hill 2 Remake στα σιγουράκια

*
Η Sony φαίνεται να ετοιμάσει ένα νέο PlayStation Showcase για τον Μάιο και συγκεκριμένα με το Silent Hill 2 Remake να αποτελεί μέρος του. Κάτι τέτοιο ανέφερε προσφάτως ο γνωστός insider Jeff Grubb του Giant Bomb, αναφέροντας πως στο τελευταίο Giant Bombcast ένα τέτοιο show (ή ένα State of Play) για τον μήνα Μάιο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά την ηλικιακή αξιολόγηση του Silent Hill 2 Remake και από το ESRB και μάλιστα εκτιμάται πως σύντομα και μέσα στο σχετικό PlayStation event θα μάθουμε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του. «Άκουσα πως θα έχουμε ένα PlayStation event τον επόμενο μήνα, οπότε λογικά θα το δούμε εκεί. Πάμε μάλλον προς PlayStation Showcase και είναι θεωρητικά στα ίδια χρονικά πλαίσια με το περσινό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Grub.


Το PlayStation Showcase του περσινού Μαϊου είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα και παρουσίασε σχεδόν 30 games, καθώς και το PlayStation Portal. To Silent Hill 2 Remake ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2022 και αναπτύσσεται από την Bloober Team (The Medium, Layers of Fear και Blair Witch) για κυκλοφορία σε PS5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*