Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jeff Grubb: "Το PS5 Pro ίσως κυκλοφορήσει το 2024 με τεχνολογία DLSS της Sony"

*
Ο δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb ξεκίνησε έναν νέο κύκλο συζητήσεων για το φημολογούμενο PlayStation 5 Pro, που πιθανολογείται ότι θα λανσαριστεί στα τέλη του 2024.

“Αυτή η διαρροή για το PS5 Pro είναι σχεδόν σίγουρα πραγματική, με βάση τα όσα έχω ακούσει ως τώρα, και προφανώς δεν είμαι ο μόνος που το λέει, αλλά μπορώ να επαναλάβω τη λέξη "επιβεβαιώνω" για όλους", είπε ο Grubb.


Το σύστημα "μάλλον" θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, συνέχισε ο Grubb.

"Οι τρέχουσες προδιαγραφές βασίζονται σε μια σειρά από εικασίες, επειδή δεν έχουν οριστικοποιηθεί".

"Το σημαντικότερο πράγμα εδώ, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που θα υποστηρίζει αυτό το σύστημα, είναι η αποκλειστική τεχνολογία DLSS της Sony, που χρησιμοποιούν το δικό τους machine learning για να βελτιώνουν την εικόνα και να μπορούν να προσφέρουν γραφικά σε υψηλή ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης, κάτι που θα συμπεριλάβουν στο PS5 Pro"

"Εκεί βρίσκει πεδίο εφαρμογής το 2x hardware ray tracing acceleration, αλλά θα θα μπορούσαν να κάνουν ακόμα περισσότερα από το hardware ray tracing. Οπότε, ναι κάτι τέτοιο συμβαίνει". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*