Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jerry Hook: Ο head of design του Halo Infinite αποχώρησε από τη 343 Industries

*
Ο Jerry Hook, head of design του Halo Infinite, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη 343 Industries μετά από 5 χρόνια συνεργασίας. Μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Hook ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την κοινότητα του Xbox, αλλά δεν ανέφερε κάτι σχετικό με τα μελλοντικά του σχέδια. Σύμφωνα με τα όσα αφήνει να εννοούνται μέσα από το προφίλ του στο LinkedIn, σύντομα θα αποκαλύψει τα επόμενα πλάνα του.

Ο Hook ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Microsoft το 2003 ως lead program manager για το Xbox Live. Αργότερα έγινε executive producer τίτλων όπως Halo 4 και Halo 5: Guardians και το 2015 αποχώρησε για να ενταχθεί στην Bungie. Το 2018 έκανε την επιστροφή του στον κόσμο του Halo χάρη στη νέα συνεργασία του με τη 343 Industries και ένα χρόνο αργότερα ανέλαβε τον ρόλο του head of design του Halo Infinite. Ο τίτλος κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2021 για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*