Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jet Force Gemini: Το νέο παιχνίδι του Nintendo Switch Online έχει απογοητευτικό widescreen mode

*
Το widescreen mode του Jet Force Gemini για το Nintendo Switch απογοήτευσε τους παίκτες της Ιαπωνίας που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο πριν από τους κατοίκους της Ευρώπης.

Πρόκειται για την επόμενη προσθήκη του Nintendo Switch Online, η οποία αναμένεται στη Δύση εντός του Δεκεμβρίου 2023 και, όπως ανακάλυψαν οι Ιάπωνες συνδρομητές της υπηρεσίας, περιέχει ένα απογοητευτικό widescreen mode. Πιο συγκεκριμένα, αντί ο τίτλος να αναπαράγεται χρησιμοποιώντας ολόκληρη την οθόνη της κονσόλας, φέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλαίσιο που δικαίως ενόχλησε όσους περίμεναν την κυκλοφορία του.

Πέραν τούτου, η προσθήκη του παιχνιδιού που πρωτοκυκλοφόρησε για το Nintendo 64 φέρει υποστήριξη για Dolby Surround, ενώ περιέχει συνολικά 15 κόσμους προς εξερεύνηση. Ακόμα περιμένουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του στην Ευρώπη, αν και αναμένεται σύντομα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*