Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jez Corden: Ακόμα και τα Halo, Forza θα έρθουν στο PlayStation

*
Ο γνωστός Xbox insider και δημοσιογράφος του Windows Central, Jez Corden επανέφερε τη συζήτηση σχετικά με την κυκλοφορία αποκλειστικών τίτλων του Xbox σε άλλες πλατφόρμες. Ο Corden υποστηρίζει ότι τελικά όλα τα first-party games του Xbox θα έρθουν στο PlayStation και σε αυτά περιλαμβάνονται το Halo και το Forza. Επίσης, μίλησε για το μέλλον του οικοσυστήματος, λέγοντας ότι θα μοιάζει περισσότερο με το Steam στο μέλλον, με τη δυνατότητα για side-load PC stores όπως το ίδιο το Steam itself. Είπε επίσης ότι οι τιμές θα είναι πιο προσικτές λόγω των εκπτώσεων και το οικοσύστημα πιο ανοικτό προς τους developers. Παράλληλα, το hardware του Xbox θα επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες λειτουργίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*