Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: "Καμία πληροφορία προς την Activision για το PS6 αν εγκριθεί η εξαγορά από τη Microsoft"

*
Ο επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan δηλώνει ότι η Sony δεν θα μπορέσει να κοινοποιήσει στην Activision λεπτομέρειες για το PS6, αν εγκριθεί η πρόταση εξαγοράς της από τη Microsoft.

Μιλώντας στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. που έχει ακολουθήσει τη νομική οδό για να μπλοκάρει την έγκριση της συμφωνίας, ο Ryan τόνισε ότι δεν θα ριψοκινδυνέψει να αποκτήσει πρόσβαση σε τέτοιες πληροφορίες ένας άμεσος ανταγωνιστής.


Τα σχόλια του Ράιαν χρονολογούνται από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, όταν η FTC ρώτησε τον CEO του PlayStation σχετικά με τα σχόλια που υποβλήθηκαν από τη Sony για το πως βλέπει τη συμφωνία. Κυριότερο θέμα μεταξύ αυτών ήταν η ανησυχία της Sony ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη διαδικασία ανάπτυξης παιχνιδιών καθώς "δεν θα μπορεί πλέον να κοινοποιεί εμπιστευτικές λεπτομέρειες σχετικά με την επόμενη, υπό ανάπτυξη, κονσόλα της".

Στη συνέχεια, ο Ryan ρωτήθηκε σχετικά με τον αντίκτυπο της κοινοποίηση πληροφοριών - και τι μπορεί να αλλάξει εάν η Sony δεν συνεργαζεται πλέον στενά με την Activision σε παιχνίδια όπως το Call of Duty.

Η απάντηση του Ryan σχετικά με την πιθανή ζημιά στη Sony αν η Microsoft γνωρίζει λεπτομέρειες για το PS6 έχει σε μεγάλο βαθμό διαγραφεί από το σχετικό έγγραφο. Από όσα δεν έχουν σβηστεί φαίνεται πως ο Ryan να προτείνει ότι η Microsoft θα έχει λιγότερο κίνητρο για να αναπτύξει χαρακτηριστικά ειδικά για το PlayStation για παιχνίδια της Activision, μετά την εξαγορά.

"Πιστεύω ότι τα κίνητρα της [Microsoft] - το κύριο κίνητρό τους, μετά την εξαγορά, θα είναι η βελτιστοποίηση της συνολικής της δραστηριότητας στο Xbox, όχι η δραστηριότητα της Activision", είπε ο Ryan.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*