Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Με πάρτι τον τίμησε η Sony και δώρο PS5 εμπνευσμένο από το πρώτο PlayStation

*
O νυν πρόεδρος και CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση του σε λίγους μήνες και η εταιρεία τον τίμησε διοργανώνοντας ένα πάρτι. Εικόνες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάλλος του PlayStation, δείχνουν το Ryan να απολαμβάνει το ποτό του με συνεδέλφους του στη SIE.



Ο Ryan έλαβε ως δώρο ένα PS5 το στυλ του οποίου θυμίζει το πρώτο PlayStation, μαζί με ίδιας θεματολογίας κουτί και DualSense. Επιπλέον, υπήρχαν κουλουράκια με το πρόσωπό του.



Ο Jim Ryan θα αποτελέσει παρελθόν για τη SIE τον Μάρτιο του 2024, έπειτα από 20 χρόνια καριέρας στο PlayStation, επικεφαλής του οποίου βρίσκεται από το 2019, ενώ είχε και την ευθύνη της κυκλοφορίας του PS5.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*