Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Μην περιμένετε παιχνίδια της Sony από day one στο PlayStation Plus

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο CEO της PlayStation, Jim Ryan δήλωσε ότι τα παιχνίδια της Sony δεν πουλήσουν τα αναμενόμενα αν προστεθούν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους στη νέα μορφή του PlayStation Plus.

"Είναι ένας δρόμος που δεν ακολουθήσαμε στο παρελθόν. Δεν είναι ένας δρόμος που θα ακολουθήσουμε με τη νέα υπηρεσία. Πιστεύουμε πως αν το κάνουμε για τα παιχνίδια των PlayStation Studios, η κατάσταση θα αλλάξει προς το χειρότερο. Οι επενδύσεις που θα χρειστεί να κάνουνε στα studios μας δεν θα είναι δυνατές και θεωρούμε ότι η πτώση της ποιότητας των τίτλων μας δεν είναι κάτι που θέλουν οι παίκτες".


Επιπλέον, ο Ryan αναφέρθηκε στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον που βρίσκονται η Sony και τα video games της. "Ποιος πίστευε πριν από τέσσερα χρόνια ότι θα ερχόταν η ημέρα που θα βλέπαμε IP του PlayStation να κυκλοφορεί σε PC;", αναρρωτήθηκε, σε μια σαφή αναφορά στα ports του Horizon: Zero Dawn και του God of War σε PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*