Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Όλοι οι εκδότες είναι αντίθετοι με το Xbox Game Pass

*
Ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan υποστηρίζει ότι οι εκδότες είναι αντίθετοι με το συνδρομητικό μοντέλο του Xbox Game Pass. Ο μίλησε μέσω video στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας που διεξάγεται, με αφορμή την προσπάθεια της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Ο δικήγόρος της Microsoft ρώτησε τον Ryan σχετικά με σχόλια που έκανε σε συνάντηση επενδυτών του PlayStation, που πραγματοποιήθηκε έναν μήνα μετά την πρόταση εξαγοράς της δημιουργού του Call of Duty.

Εξιστορώντας τη συζήτηση, ο δικηγόρος της Microsoft σημείωσε πως ο Ryan είπε στους επενδυτές ότι το Game Pass τους "οδήγησε να κάνουν τη μεγάλη εξαγορά".


Ο Ryan φέρεται να συνέχισε: "Μίλησα με όλους τους εκδότες και ομόφωνα δεν τους αρέσει το Game Pass επειδή είναι καταστροφικό για την αξία των προϊόντων τους".

"Ήταν αλήθεια εκείνη την εποχή;", ρώτησε ο δικηγόρος.

"Πιστεύω ότι ήταν αλήθεια", απάντησε ο Ryan.

"Είπατε ότι μίλησατε με όλους τους εκδότες – έτσι;", ρώτησε στη συνέχεια ο δικηγόρος της Microsoft.

"Μιλάω με εκδότες όλη την ώρα και αυτή είναι η κοινή άποψη που έχουν εδώ και πολλά χρόνια", απάντησε ο Ryan.

Ακόμα, ο Jim Ryan περίμενε ότι το Game Pass θα είχε προσελκύσει περισσότερους συνδρομητές, με δεδομένη τη χρηματική επένδυση τηγς Microsoft στην υπηρεσία.

Όταν ρωτήθηκε για το Redfall, είπε ότι δεν του αρέσει αλλά δεν έχει κάποιο θέμα. Για τη μη κυκλοφορία του Starfield στο PlayStation, τόνισε πως είναι κάτι που δεν του αρέσει, αλλά όχι ενάντια στον ανταγωνισμό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*