Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Jim Ryan: Το cloud δεν θα είναι σημαντικό μέρος του PlayStation business πριν το 2025

*
Η Sony δήλωσε πως το κομμάτι του cloud gaming δεν θα είναι σημαντικό μέρος του PlayStation business πριν το 2025. Η τοποθέτηση αυτή ήρθε από τον Jim Ryan στο πλαίσιο της ακρόασης για τη διαμάχη FTC και Microsoft με θέμα την εξαγορά της Activision Blizzard. H βρετανική επιτροπή ανταγωνισμού είχε δηλώσει την αντίθεσή της στην ολοκλήρωση του deal για φόβους σχετικά με την κυριαρχία της Microsoft στο cloud gaming, που θα οδηγήσει σε λιγότερες επιλογές και μειωμένη καινοτομία στο χώρο για τα επόμενα χρόνια. Η Microsoft τοποθετήθηκε για το θέμα και ο Jim Ryan σημείωσε την παραπάνω τοποθέτηση μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος. «Προφανώς και εξαρτάται από το τι θεωρεί κανείς σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι η τεχνολογία του cloud θα είναι σημαντική για την αγορά μας και το πως οι gamers αποκτούν πρόσβαση στα games ανάμεσα στο 2025 και το 2035. Κάνουμε σημαντικές επενδύσεις στο cloud και η αναμονή είναι σημαντική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του PlayStation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*