Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και επίσημα η διανομή των τίτλων της Warner Bros. Games στην Ελλάδα από την CD Media

*
Η Warner Bros. Games αλλάζει μετά από αρκετά χρόνια διανομέα στην Ελλάδα, περνώντας από την Zegetron στην CD Media. Η γνωστή εταιρεία έχει συνεργασία με την CD Media σε αρκετές χώρες μέχρι και σήμερα (Πορτογαλία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρο, Σλοβενία, Βουλγαρία και τα υπόλοιπα Βαλκάνια) και πλέον εντάσσεται στη γενικότερη συμφωνία και η χώρα μας. Η εξέλιξη αυτή έφτασε στα αυτιά μας από τα τέλη Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν ήταν κάτι ανακοινώσιμο εκείνη τη στιγμή.



Η κίνηση επιβεβαιώθηκε και λίγο αργότερα με την κυκλοφορία, διανομή και επικοινωνία του Gotham Knights από τη CD Media, ωστόσο μέχρι εκείνη τη στιγμή η επίσημη θέση ήταν ότι το deal κάλυπτε μόνο το συγκεκριμένο τίτλο. Προφανώς και δεν είχε λήξει μέχρι εκείνη τη στιγμή το συμβόλαιο της Warner με την προηγούμενη εταιρεία διανομής (ή υπήρχε κάποια εκρεμμότητα) και έτσι φτάσαμε σήμερα σε αυτά τα νέα δεδομένα.

H CD Media ιδρύθηκε το 1993 στην Αθήνα, δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες και έχει στο portfolio της τη διανομή (εντός και εκτός Ελλάδος) μεγάλων εταιρειών του χώρου, όπως των Nintendo of Europe, Take2 Interactive, Konami, Ubisoft, Capcom, Square Enix Limited, Warner Bros. Games και Bethesda. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*