Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο Nintendo Switch η κυκλοφορία του Imp of the Sun (trailer)

Η Fireshine Games και η Sunwolf Entertainment ανακοίνωσαν πως το 2D action platformer Imp of the Sun θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch παράλληλα με την έκδοση για PC (Steam, Epic Games Store). Το παράθυρο λανσαρίσματος του παιχνιδιού έχει οριστεί για το 2022.

Το Imp of the Sun είναι ένα nonlinear 2D action platformer που συνδυάζει το fast-paced combat με το exploration σε ένα κόσμο βασισμένο στην ιστορία του Περού. Οι παίκτες καλούνται να ελέγξουν τo Nin, ένα imp που δημιουργήθηκε από την τελευταία ακτίνα του Ήλιου. Αποστολή του είναι να πολεμήσει τους Four Keepers και να αποκαταστήσει την δύναμη του Ήλιου, δίνοντας ένα τέλος στο Eternal Eclipse που έχει βυθίσει τον πλανήτη στο σκοτάδι.

Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του Imp of the Sun για Nintendo Switch:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*