Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλά θα πάει αυτό: Η EA σκέφτεται και πάλι τις διαφημίσεις μέσα στα games

*
Δεν φαίνεται να έχουν βάλει μυαλό στην EA με τα όσα έγιναν την τελευταία φορά που σκέφτηκαν φωναχτά να βάλουν διαφημίσεις στα games και επαναφέρουν το θέμα! Όπως φαίνεται, στο πλαίσιο της ενημέρωσης επενδυτών για τα οικονομικά της εταιρείας (που έγινε στις 7 του μήνα), ο CEO Andrew Wilson ανέφερε πως η δυναμική ενσωμάτωση διαφημίσεων στα AAA games θα είχε νόημα και θα μπορούσε να φέρει οικονομική ανάπτυξη, αν και το πράγματα χρειάζεται περαιτέρω σκέψη κυρίως ως προς την υλοποίηση.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως «οι εκτιμήσεις μας μιλούν πως εκεί υπάρχει μια ευκαιρία για σημαντική ανάπτυξη για εμάς. Θα το σκεφτούμε προσεκτικά και έχουμε εσωτερικές ομάδες που κάνουν τις σχετικές μελέτες».


Σημειώνεται πάντως, πως τις προηγούμενες φορές που είχαμε δει κάτι τέτοιο, οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές. Το 2020, η EA έβαλε διαφημίσεις στο UFC 4 για το The Boys, με ένα διαφημιστικό να εμφανίζεται στη μέση των μαχών και τους gamers να αντιδρούν ιδιαίτερα έντονα
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*