Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανένα inFAMOUS ή Sly Cooper σε διαδικασία ανάπτυξης, τονίζει η Sucker Punch Productions

*
Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι inFAMOUS ή Sly Cooper σε διαδικασία ανάπτυξης, δηλώνει η δημιουργός τους, Sucker Punch Productions, διαψεύδοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

"Καθώς τα παιχνίδια μας συνεχίζουν να μεγαλώνουν σε κλίμακα και πολυπλοκότητα, απαιτούν την πλήρη προσοχή της εταιρείας μας. Έχοντας επικεντρωθεί στο παρόν project, δεν είναι στα πλάνα μας να επιστρέψουμε τη στιγμή αυτή στο inFAMOUS ή στο Sly Cooper, ούτε κάποιο άλλο studio εργάζεται σε projects που σχετίζονται με αυτά. Οι χαρακτήρες αυτοί είναι ιδιαίτεροι και μέσα στην καρδιά μας και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουμε πει όχι στο να ανοίξουμε τις πόρτες του παρελθόντος, δεν υπάρχουν σε ανάπτυξη παιχνίδια inFAMOUS ή Sly Cooper", αναφέρει blog post της Sucker Punch Productions.


Σε άλλα σχετικά νέα, η Sucker Punch Productions θα κάνει σύντομα συντήρηση στους User-Generated Content servers του inFAMOUS 2, μετακινόντας σε νέα τοποθεσία, όπου θα παραμείνουν ενεργοί για όσο διάστημα υπάρχουν ενεργοί παίκτες.

Τέλος, το studio ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ξανά το DLC Cole's Legacy του inFAMOUS: Second Son, το οποίο προηγουμένως ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω της Collector’s Edition.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*