Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάποιος έφτιαξε σύστημα βενζίνης για τα οχήματα του GTA 4! (video)

Το GTA 4 μετράει αρκετά χρόνια στην αγορά, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να δουλεύουν κάποιες ξεχωριστές ιδέες τους. Μία από αυτές είναι ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα βενζίνης που αλλάζει το gameplay και ουσιαστικά δίνει συγκεκριμένη εμβέλεια στην κίνηση κάθε οχήματος, πριν αναγκαστεί να πάει σε κάποιο βενζινάδικο για να γεμίσει το ρεζερβουάρ.

Προφανώς και μιλάμε για ένα mod που εμφανίζει μια ξεχωριστή μπάρα, στην οποία πρέπει να έχετε το νου σας, ειδικά αν σχεδιάζετε να παίξετε κάποια αποστολή που απαιτεί να ξεφύγετε από κάποιον αντίπαλο ή και την αστυνομία.


Η βενζίνη κοστίζει, άρα και αυτή η παράμετρος μπαίνει στο game. Μπορείτε να κατεβάσετε το mod αυτό για το PC σας από εδώ και ρίξτε μια ματιά σε ένα δείγμα του gameplay μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*