Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταγγελία από πρώην στέλεχος της Activision Blizzard για άδικη συμπεριφορά εναντίον μεγάλων σε ηλικία στελεχών

*
Πρώην στέλεχος της Activision Blizzard καταγγέλει την εταιρεία, ισχυριζόμενος ότι έκανε διακρίσεις εις βάρος των μεγαλύτερων σε ηλικία υπαλλήλων. Σύμφωνα με το Law360, η καταγγελία περιλαμβάνει ισχυρισμούς κατά του πρώην CEO, Bobby Kotick για σχόλια που έκανε κατά τη διάρκεια ηγετικών στελεχών, στο οποίο φέρεται να είπε ότι το "πρόβλημα" στην ABK ήταν ότι "υπάρχουν υπάλληλοι, μεγάλοι σε ηλικία που έχουν επιρροή".

Η καταγγελία υποβλήθηκε από έναν 57χρονο λευκό άνδρα που εργαζόταν στην εταιρεία από το 2014 έως ότου απολύθηκε ως μέρος της αναδιάρθρωσης της εταιρείας στα τέλη του 2023 και λέει ότι λίγο μετά από αυτά τα σχόλια, δύο στελέχη αποχώρρησαν. Πρόσθεσε επίσης ότι η Activision τοποθετούσε τα κέρδη πάνω από τους ανθρώπους απολύοντας τα παλαιότερα, υψηλότερα αμειβόμενα στελέχη".


Το πρώην υποστηρίζει ότι δεν του δόθηκε η προαγωγή που έπρεπε, παρά το ότι είχα προταθεί για τη θέση και ο νεότερος υπάλληλος που πήρε τελικά τη θέση, δημιούργησε ένα εχθρικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο επηρέασε αρνητικά την αύξηση μισθού του με βάση την αξιοκρατία. Στη συνέχεια, το στέλεχος υπέβαλε καταγγελίες στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, κατηγορώντας την εταιρεία ότι δεν τον προστάτεψε από τις μεροληπτικές και δυσφημιστικές κατηγορίες των συναδέλφων του, αλλά υποστηρίζει ότι η καταγγελία του αγνοήθηκε και δεν ελήφθη σοβαρά υπόψη.

Όταν ο καταγγέλλων απολύθηκε από μια ομάδα 200 ατόμων τον Αύγουστο του 2023, λέει ότι ήταν ένας από τους επτά άνδρες ηλικίας 47 ετών και άνω που έχασαν τη δουλειά τους την εποχή εκείνη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*