Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταστήματα λιανικής στην Ευρώπη σταματάνε τη διάθεση Xbox games σε φυσική μορφή

*
Πολλά καταστήματα λιανικής στην Ευρώπη έχουν σταματήσει να στοκάρουν παιχνίδια του Xbox σε φυσική μορφή. Η πληροφορία προέρχεται από τον Christopher Dring του GamesIndustry.biz, ο οποίος κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Games Industry Microcast είπε πως έχει μάθει ότι οι πωλήσεις παιχνιδιών σε φυσική μορφή για την πλατφόρμα της Microsoft βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο και τα καταστήματα έπαψαν να στοκάρουν προϊόντα.

“Πριν τα Χριστούγεννα, μεγάλοι εκδότες μου είπαν ότι, στην Ευρώπη, πολλά καταστήματα λιανικής δεν έχουν πλέον στις λίστες τους παιχνίδια του Xbox".


"Έτσι, μόλις άρχισαν να μην διαθέτουν πια παιχνίδια για Xbox, το Xbox είναι μια τόσο ψηφιακή κονσόλα, οι επιδόσεις των παιχνιδιών σε φυσική μορφή είναι πολύ χαμηλή και τελικά όταν πουλάς μια κονσόλα για την οποία οι περισσότεροι κάνουν απλώς λήψη παιχνιδιών, δεν υπάρχει ιδιαίτερο όφελος για τον λιανοπωλητή".

"Το περιθώριο κέρδους στο hardware είναι συχνά πολύ μικρό. Δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω, δεν μπόρεσα να βρω ποιοι έμποροι λιανικής είναι αυτοί, αλλά μου το είπε ένας επικεφαλής ευρωπαικού εκδοτικού οργανισμού", συμπλήρωσε ο Dring. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*