Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη συγχώνευση της Microsoft με την Activision Blizzard

*
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft. Έπειτα από τις προτάσεις που υπέβαλε η Microsoft για να αποσπάσει τη σχετική έγκριση, η απόφαση του ευρωπαϊκού οργάνου αναμένεται στις 22 Μαΐου και όχι στις 25 Απριλίου, όπως ήταν προγραμματισμένο ως τώρα. Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για τις προτάσεις της Microsoft, που πρόσφατα υπόγραψε μια σειρα από δεκαετείς συμφωνίες για να φέρει το Call of Duty σε μια σειρά από πλατφόρμες, εφόσον λάβει το πράσινο φως για τη συγχώνευση.

"Στηρίζουμε την υπόσχεσή μας να φέρουμε το Call of Duty σε περισσότερους παίκτες σε περισσότερες συσκευές, συνάπτοντας συμφωνίες για τη μεταφορά στην κονσόλα Nintendo και στις υπηρεσίες cloud gaming που προσφέρονται από τις Nvidia, Boosteroid και Ubitus", δήλωσε στο Reuters εκπρόσωπος της Microsoft.


"Τώρα στηρίζουμε αυτή την υπόσχεση με δεσμεύσεις προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίες θα διασφαλίσουν ότι αυτή η συμφωνία θα ωφελήσει τους παίκτες στο μέλλον".

Η ΕΕ θα αναζητήσει τώρα πληροφορίες από ανταγωνιστές και πελάτες πριν αποφασίσει για τη συγχώνευση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*