Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η beta του Path of Exile 2, αποκαλύφθηκε η Ranger Class (video)

*
Στο πλαίσιο ενός developer update livestream, η Grinding Gear Games ανακοίνωσε κάποια νέα για το Path of Exile 2, όπως την καθυστέρηση της κυκλοφορίας για την beta. Η ομάδα που εδρεύει στην Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε αρχικά μία καθυστέρηση στην δοκιμαστική έκδοση που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τον Ιούνιο, αλλά πάει για αργότερα σε κάποια άγνωστη -προς το παρόν- ημερομηνία εντός του 2024.

Η ομάδα ανάπτυξης παρουσίασε και ένα νέο playable class, τους Rangers, αλλά και αρκετές από τις επιλογές customization που θα προσφέρονται. Ο τίτλος θα προσφέρει ένα campaign με 6 acts και εκατοντάδες διαφορετικά περιβάλλοντα, 600 τέρατα, 100 bosses, 12 διαφορετικά classes και αρκετές ακόμη επιλογές.




Ακόμη ανακοινώθηκε το νέο Path of Exile expansion με τίτλο Necropolis League και η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 29 Μαρτίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*