Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Kerbal Space Program 2 για όλες τις πλατφόρμες (trailer)

H Private Division και η Intercept Games ανακοίνωσαν πως η κυκλοφορία του Kerbal Space Program 2 θα καθυστερήσει. Πλέον, το παράθυρο κυκλοφορίας του παιχνιδιού για PC έχει οριστεί στις αρχές του 2023, ενώ αργότερα θα λανσαριστούν οι εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One.

Στο video που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Kerbal Space Program στο YouTube, o creative director Nate Simpson αναφέρει πως η ομάδα κατέληξε σε αυτή την απόφαση επειδή θέλουν το παιχνίδι να τρέχει άψογα σε όλες τις πλατφόρμες, τα γραφικά να είναι ασύγκριτα και το σύμπαν πλούσιο και ευχάριστο για εξερεύνηση. Τέλος, ευχαρίστησε την κοινότητα που αναγνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί ένα παιχνίδι υψηλής ποιότητας, ακόμη και αν πάρει λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο η ανάπτυξή του.

Παρακολουθήστε παρακάτω το update video:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*