Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του MX vs. ATV Legends (video)

Η THQ Nordic και η Rainbow Studios ανακοίνωσαν ότι το MX vs. ATV Legends δεν πρόκειται να λανσαριστεί στις 24 Μαΐου 2022, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Έτσι λοιπόν, η κυκλοφορία του για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam), μεταφέρεται στις 28 Ιουνίου 2022.

Η εταιρεία ανάπτυξης υπόσχεται ένα Career Mode γεμάτο περιεχόμενο, όπου θα κληθείτε να διαμορφώσετε το δικό σας μονοπάτι προς την κορυφή, με δυνατότητες επιλογής του ποιος θα σας χρηματοδοτεί αλλά και ειδικά events. Οι επιλογές θα περιλαμβάνουν μοτοσυκλέτες, ATVs και UTVs και έναν τεράστιο ανοικτό κόσμο, στο τέλος του οποίου αναμένει η ταμπέλα του θρύλου της κατηγορίας off-road .


Θα υποστηρίζεται two player split screen mode και online play με τη συμμετοχή έως και 16 παικτών.

Επίσης, η THQ Nordic δημοσίευσε ένα νέο video, που παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση του MX vs. ATV Legends.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*