Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Prison Architect 2 (video)

*
Η Paradox και η Double Eleven ανακοίνωσαν ότι το Prison Architect 2 δεν θα είναι πιστό στο ραντεβού του με τους παίκτες. Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί στις 26 Μαρτίου για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam), όμως θα πρέπει να κάνετε υπομονή για ακόμα έξι εβδομάδες.

“Έπειτα από προσεκτική προσέγγιση, πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του Prison Architect 2 για τις 7 Μαΐου 2024”, αναφέρει ένα μήνυμα από την ομάδα ανάπτυξης.


"Ενώ είμαστε ήδη σίγουροι για το παιχνίδι, αυτός ο επιπλέον χρόνος θα μας επιτρέψει να διορθώσουμε περισσότερα σφάλματα και να το βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω για όλες τις πλατφόρμες. Παρόλο που η τήρηση της αρχικής ημερομηνίας κυκλοφορίας ήταν μια επιλογή, πιστεύουμε ότι ο επιπλέον χρόνος είναι απαραίτητος για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε μια πιο ομαλή εμπειρία από την πρώτη μέρα".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*