Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί και πάει για μετά τα μέσα Ιανουαρίου 2024 το Bulletstorm VR

*
Η People Can Fly και η Incuvo ανακοίνωσαν την καθυστέρηση του Bulletstorm VR έως τις 18 Ιανουαρίου 2024. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του είχε οριστεί στις 14 Δεκεμβρίου 2023. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation VR2, PC (Steam) και Meta Quest.

Ακολουθεί το μήνυμα από τηνμ People Can Fly: "H People Can Fly και η Incuvo προχώρησαν στη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του Bulletstorm VR για τις 18 Ιανουαρίου 2024. Ξέρουμε πως οι fans του παιχνιδιού θέλουν να βάλουν τα VR Headsets και να σπείρουν τον πανικό στο virtual reality. Σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε τον επιπλέον χρόνο για να βελτιώσουμε το τίτλο και να σιγουρέψουμε πως το παιχνίδι θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των παικτών. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη σας και εκτιμούμε την υπομονή σας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*