Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί και πάλι η κυκλοφορία του Homeworld 3

*
Η Gearbox ανακοίνωσε και πάλι καθυστέρηση κυκλοφορίας για το Homeworld 3. O τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να εμφανιστεί μέσα στο πρώτο μισό του 2023, ωστόσο με τα νέα δεδομένα θα πρέπει να τον περιμένουμε κάποια στιγμή μέσα στον Φεβρουάριο του 2024. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Blackbird Interactive και είναι το πρώτο νέο game του franchise μετά το Homeworld 2 που εμφανίστηκε το 2003. Το Homeworld 3 εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019 και έκτοτε ελάχιστες φορές ακούστηκε κάτι βέβαιο για το πότε θα κυκλοφορήσει ή αν βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του. Αρχικά είχαμε την πληροφορία πως θα βγει στο τέλος του 2022, μετά η κυκλοφορία πήγε στο πρώτο μισό του 2023 και πλέον έχουμε και πάλι αλλαγή δεδομένων. «Στόχος μας είναι να προσφέρει το game μία νέα εμπειρία Homeworld, διατηρώντας ψηλά τα standards του franchise. Εκτιμούμε το πάθος σας και την αφοσίωσή σας στο game, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στο Homeworld 3 για να σας το προσφέρουμε το συντομότερο δυνατόν», σημείωσε η εκδότρια εταιρεία με μήνυμά της στο Twitter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*