Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Fallout London λόγω του Fallout 4 Next-Gen Update!

*
Το Fallout London αναμένεται τελικά να καθυστερήσει λόγω του Fallout 4 Next-Gen Update που έρχεται στις 25 Απριλίου. Το πλέον αναμενόμενο mod φαίνεται πως περνάει από 40 κύματα, αφού την πρώτη φορά καθυστέρησε λόγω του Starfield και οι modders δεν θέλησαν να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από ένα σημαντικό λανσάρισμα της αγαπημένης τους εταιρείας.

Αυτή τη φορά οι λόγοι είναι πιο πρακτικοί και κυρίως αφορούν τις αλλαγές που έρχονται στο game. Το Fallout London ήταν προγραμματισμένο για τις 23 Απριλίου, αλλά η διάθεση του νέου update στις 25 του ίδιου μήνα αλλάζει τα δεδομένα, μιας και μέσα σε αυτά που έρχονται είναι αλλαγές στο Creation Club. Όπως είναι λογικό θα έχουμε αλλαγές και στον πυρήνα των mods και ο project lead του Fallout London τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από ένα YouTube video.




Από τα όσα σημειώνει ξεχωρίζουμε ότι αναφέρει πως «πρέπει να σταματήσουμε τη δουλειά μας γιατί μπορεί να μην δουλεύει τίποτα. Μόλις γίνουν τα fixes από την Bethesda θα συνεχίσουμε από την πλευρά μας για να παραδώσουμε το project το συντομότερο δυνατόν. Μπορεί να είμαστε τυχεροί και να χρειαστεί απλά ένα day-one fix ή να χρειαστούμε ακόμη και ένα μήνα. Παρακαλούμε για την υπομονή σας».

Ο επικεφαλής του project σημειώνει πως λόγω αδυναμίας επικοινωνίας με την Bethesda, το Fallout London δεν θα είναι διαθέσιμο ανεξάρτητα, ενώ και λόγω μεγέθους αρχείων (το mod θα είναι περί τα 30GB-40GB) δεν θα μπορεί να φιλοξενηθεί στο Nexus Mods. Ωστόσο, η λύση βρέθηκε με το GOG. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*