Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το λανσάρισμα των μισών live service games της Sony

*
Η Sony ανακοίνωσε ότι τα live service games που σκοπεύει να κυκλοφορήσει ως τον Μάρτιο του 2026 μειώθηκαν από 12 σε 6. Τον Φεβρουάριο του 2022, μετά την εξαγορά της Bungie, η Sony έκανε γνωστό ότι σχεδίαζε να λανσάρει πάνω από 10 νέα live service games. Όμως, όπως δήλωσε ο πρόεδρος, COO και CFO της εταιρείας, Hiroki Totoki ο αριθμός τους μειώθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητά τους.

"Το επανεξετάζουμε... προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για να διασφαλίσουμε ότι [αυτά τα παιχνίδια] θα τα απολαμβάνουν οι παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα", είπε ο Totoki. "[Από] τους 12 τίτλους, έξι τίτλοι θα κυκλοφορήσουν έως το FY25 - αυτό είναι το τρέχον σχέδιό μας. [Όσον αφορά] τους υπόλοιπους έξι τίτλους, εργαζόμαστε ακόμα σε αυτoύς".


"Αυτός είναι ο συνολικός αριθμός live service και multiplayer games με τα οποία μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα θέλουμε να δώσουμε ώθηση στην υπηρεσία και αυτή είναι η αμετάβλητη πολιτική της εταιρείας. Δεν είναι ότι κολλάμε σε ορισμένους τίτλους, αλλά η ποιότητα του παιχνιδιού πρέπει να είναι το πιο σημαντικό [πράγμα]".

Ένα από αυτά τα live service games είναι το The Last of Us multiplayer της Naughty Dog. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*