Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Cities: Skylines II σε κονσόλες

*
Οι Colossal Order και Paradox Interactive ανακοίνωσαν την καθυστέρηση του Cities: Skylines II σε κονσόλες, χωρίς αντίκτυπο για το λανσάρισμά του σε PC. Ο τίτλος επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε όλα τα φορμάτ στις 24 Οκτωβρίου 2023, όμως οι εκδόσεις του για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S τελικά θα διατεθούν την άνοιξη του 2024.

Σύμφωνα με την Colossal Order που αναπτύσσει το city-building game, χρειάζεται επιπρόσθετος χρόνος για την επίτευξη συγκεκριμένων ποιοτικών standards για τις κονσόλες. Αποκάλυψε επίσης πως θα ενημερώσει τις minimum, αλλά και τις προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος του τίτλου για PC, υποσχόμενη περισσότερες λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον.


Το Cities: Skylines II ανακοινώθηκε στις 6 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο του φετινού Paradox Announcement Show. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και 8 ξεχωριστά DLCs, συμπεριλαμβανομένων των San Francisco Set, Beach Properties Asset Pack και Bridges & Ports Expansion. Πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφορίες τους, αναμένονται στο προσεχές διάστημα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*