Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το Call of Duty Warzone: Mobile και κυκλοφορία την άνοιξη του ‘24

*
Η Activision ανακοίνωσε καθυστέρηση για το λανσάρισμα του Call of Duty Warzone: Mobile, το οποίο επρόκειτο να διατεθεί πριν από το τέλος του 2023. Πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2024, χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι της καθυστέρησής του.

Το Call of Duty Warzone: Mobile ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο και είναι υπό ανάπτυξη από 4 στούντιο της Activision (Shanghai, Beenox, Digital Legends, Solid State). Σύμφωνα με την εταιρεία, τουλάχιστον 45 εκατομμύρια παίκτες έχουν ολοκληρώσει την προ-εγγραφή τους για τον τίτλο, ο οποίος έχει διατεθεί σε Αυστραλία, Χιλή, Νορβηγία και Σουηδία.

Όταν κυκλοφορήσει παγκοσμίως, θα αποκτήσει έναν επιπλέον χάρτη (εκτός του Verdansk), ο οποίος θα είναι το Rebirth Island. Η κυκλοφορία του αναμένεται σε φορητές συσκευές με λογισμικό iOS ή Android. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*