Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το remake του Lollipop Chainsaw

*
Η Dragami Games, ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Lollipop Chainsaw RePOP, το οποίο είναι Remake του Lollipop Chainsaw, ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει τον τίτλο της. Το επερχόμενο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2023, αλλά τώρα μεταφέρθηκε για το καλοκαίρι του 2024. Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσει.

Η ανακοίνωση γράφει: «Ενώ σκοπεύαμε να λανσάρουμε το Lollipop Chainsaw RePOP μέσα στο 2023, η δέσμευσή μας να παραδόσουμε την καλύτερη πιθανή ποιότητα και εμπειρία στους παίκτες μας, μας οδήγησε να πάρουμε την σκληρή απόφαση να επεκτείνουμε την περίοδο ανάπτυξης. Απολογούμαστε ειλικρινά σε όλους όσους περίμεναν την νέα προσθήκη στο franchise του Lollipop Chainsaw και παρακαλούμε για την κατανόησή σας».


Το πρώτο Lollipop Chainsaw, αναπτύχθηκε από την Grasshopper Manufacture και πρωτοκυκλοφόρησε σε PlayStation 3 και Xbox 360 στις 12 Ιουνίου του 2012. Στο project συμμετείχαν ο Goichi Suda της Suda 51 και ο γνωστός πλέον James Gunn, σκηνοθέτης των Guardians of the Galaxy. Οι δυό τους, δεν συμμετέχουν στο remake.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*