Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτι ετοιμάζεται ανάμεσα σε World of Warcraft και Fortnite

*
Fans του World of Warcraft εντόπισαν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη, που σχετίζεται με το Fortnite. Dataminer αποκάλυψε πληροφορίες για τις ικανότητες ενός νέου εχθρού, του "Renegade Looter", που περιλαμβάνουν τα "Cranking 90s", "One Pump", "Slurp Drink" και "Disco Bomb". Όλες αποτελούν ευθεία αναφορά στο battle royale της Epic Games. Για παράδειγμα, το Cranking 90s σχετίζεται με την ικανότητα δημιουργίας ενός κάθετου πύργου με μεγάλη ταχύτητα. Στο World of Warcraft, το Renegade Looter boss θα έχει την ικανότητα να χτίσει έναν πύργο για να αποκτήσει πλεονέκτημα.

Ακόμα, αντικείμενα του Fortnite, όπως το Shockwave Bomb και το Disco Bomb, θα αποτελούν επίσης ικανότητες του εχθρού, με τους παίκτες να ωθούνται βίαια προς τα πίσω ή να αναγκάζονται να χορεύουν ανεξέλεγκτα. Υπάρχει ακόμη και μια ικανότητα που έχει πάρει το όνομά της από το storm mechanic του Fortnite, που θα προκαλεί 10 Nature damage ανά δευτερόλεπτο σε παίκτες που δεν βρίσκονται εντός της ζώνης ασφαλείας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*