Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κάτω από δέκα οι ταυτόχρονοι παίκτες του Babylon’s Fall στο Steam

*
Limit down ταυτόχρονων παικτών στο Steam για το Babylon’s Fall των Square Enix και PlatinumGames, με τον αριθμό τους να πέφτει στους οκτώ. Την τελευταία εβδομάδα, το παιχνίδι "πάλευε" να ξεπεράσει τους 13 παίκτες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα SteamDB, στις 13 Απριλίου έπεσε κάτω από τους δέκα. Πάντως εξ' αρχής ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του Babylon’s Fall στο Steam ήταν χαμηλός, με χαρακτηριστική περίπτωση τους 650 χρήστες την ημέρα που λανσαρίστηκε. Για να έχετε μέτρο σύγκρισης, το Marver's Avengers, επίσης της Square Enix είχε 28.000 ταυτόχρονους παίκτες στο λανσάρισμά του και το Outriders, 125.000. Επιπλέον, το παιχνίδι δέχτηκε έντονη κριτική για την ποιότητά του. Με βάση το Metacritic, είναι το χειρότερο παιχνίδι ως τώρα για το PS5 και το χειροτερο του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*