Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κέρδη ρεκόρ φανερώνουν τα οικονομικά αποτελέσματα της The Pokémon Company

*
Κέρδη ρεκόρ για τη The Pokémon Company το προηγούμενο οικονομικό έτος, σύμφωνα με αναλυτή της αγοράς. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία είναι ιδιωτική, οπότε δεν έχει την υποχρέωση να δημοσιεύει οικονομικά στοχεία, κάποιες από αυτές κάνουν μια περιληπτική ανάρτηση στην εφημερίδα της ιαπωνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα Gamebiz.jp, οι πωλήσεις της εταιρείας ανήλθαν σε $1,6 δισ. και τα καθαρά έσοδα σε $322 εκ. Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο αναλυτή, Dr Serkan Toto της Kantan Games, τα νούμερα αυτά αποτελούν ρεκόρ για τη The Pokémon Company, που είδε την κερδοφορία της να αυξάνεται σε ποσοστό 123% από έτος σε έτος.


Τα αποτελέσματα της εταιρείας καλύπτουν το δωδεκάμηνο που ολοκληρώθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου 2022 και στις πωλήσεις περιλαμβάνονται δεδομένα από τα New Pokémon Snap, Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl και Pokémon Legends: Arceus.

Σημειώνεται ότι το Pokémon Legends: Arceus πούλησε 6,5 εκ. αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και πλέον είναι το παιχνίδι της σειράς με τις ταχύτερες πωλήσεις στο Nintendo Switch. Το αντίστοιχο νούμερο για τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl είναι 6 εκ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*